Kwaliteit van boer tot bord

Renmans heeft een lange traditie van samenwerking met lokale veehouders en leveranciers. Het Belgisch vlees geniet wereldwijd een sterke reputatie, dus daar mogen we best trots op zijn. De keuze voor lokaal vlees heeft goede redenen.

 
 
 

Kwaliteit van bij ons

Belgisch vlees, het is een kwaliteitslabel op zich. Ons varkens-, rund- en kalfsvlees zijn 100% Belgisch.* Als familiebedrijf hebben wij vertrouwen in de Belgische veehouders, die ons al meer dan 40 jaar vlees van eerste kwaliteit aanbieden. Die hun dieren met de beste zorgen omringen, zonder de negatieve invloed van stress op het vlees.

 

 

*Met uitzondering van speciaal rundvlees uit Uruguay en Ierland, kalkoen uit Frankrijk en lamsvlees uit Groot-Brittannië en Nieuw-Zeeland.
 
 
 

Smakelijk en gezond

Met ‘vlees van bij ons’ bedoelen we onder anderen het befaamde gespierde ‘Belgisch Witblauw’ runderras. Het vlees van deze krachtpatser is niet alleen mager, maar ook cholesterolarm. Lekker én gezond dus. 

 
 
 

Duurzaam en lokaal

Onze aankopers doorkruisen dagelijks het hele land en selecteren eigenhandig het vlees op een aantal hoge kwaliteitscriteria, waarop we geen toegevingen doen. Renmans heeft sterke samenwerkingen met lokale leveranciers. Dat is een bewuste en duurzame keuze. Zo versterken we niet alleen de lokale economie en onze streekproducten, maar beperken we ook het transport en de extra koeling en opslag. Goed voor de klant, goed voor het milieu.