Geen diepvriezers

Versheid is een van de grootste Renmans-troeven. Naargelang de vraag versnijden we het vlees rechtstreeks van de partijen die aangeleverd worden. Volgens de regels van de kunst natuurlijk. Want kwaliteit en vakmanschap, dat proef je.

 
 
 

Slim bestellen

Elke chef-beenhouwer is ook een meester-planner. Hij bestelt dagelijks enkel het vlees dat nodig is. Via ons eigen geautomatiseerd stockbeheersysteem weten we precies wat wanneer en hoeveel te bestellen. Wij leggen geen diepvriesstock aan. Zo minimaliseren we verspilling en garanderen we maximale versheid.

 
 
 

Transparantie

Kijk maar in de beenhouwerij: er wordt open en transparant geafficheerd van welke partij het in de toonbank aanwezige runds- en kalfsvlees afkomstig is. Bij ons vind je geen diepvriezers en die zullen er ook nooit komen. Wij verkopen enkel vers vlees!* Om een ultieme versheid te garanderen, maken we onze trajecten zo kort mogelijk.

 

 

*Bij uitzondering wordt er rundstong of varkensribben diepgevroren geleverd. In dat geval wordt dat op het label duidelijk vermeld. 

 
 
 

Korte keten

Het overgrote deel* van ons vlees wordt rechtstreeks van het slachthuis naar onze filialen geleverd, zonder onnodige tussenpersonen, opslag en transport. Onze leveranciers voorzien onze verkooppunten dagelijks van vers vlees. Onze beenhouwers gaan er daarna mee aan de slag in het atelier.

 

*uitgezonderd speciaal rundsvlees uit Uruguay en Ierland, kalkoen uit Frankrijk en lamsvlees uit Groot-Brittannië en Nieuw-Zeeland.