Onze waarden

Kwaliteit

Versheid, hygiëne en vakkennis vormen de basis van de Renmans-signatuur 'Altijd kwaliteit'. En daar doen we geen toegevingen op. Integendeel, we streven continu naar verbetering: van leveranciersselectie tot bediening in de winkel. Via de ‘korte keten‘ wordt 100% Belgisch varkens-, runds- en kalfsvlees in de eigen ateliers met hoogstaande voedselveilige apparatuur verwerkt. Interne en externe controles bewaken de optimale omstandigheden om ons vlees te bewaren, bereiden en verkopen.

 

Vakmanschap

Beenhouwerij is een eeuwenoud ambacht. Een kunst die we koesteren. Renmans staat voor traditioneel vakmanschap, respect voor vlees en een persoonlijke service. Onze medewerkers zijn professioneel opgeleide mensen met kennis van zaken, die graag advies en inspiratie geven. Die tot het uiterste gaan voor de klant. Onze ervaring, knowhow en vakkennis worden via grondige opleidingen aan de jonge generatie doorgegeven.

 

Toewijding

Als onderneming neemt Renmans zijn verantwoordelijkheid voor mens en maatschappij. We investeren in het welzijn en de opleiding van onze medewerkers. We onderscheiden ons door écht te luisteren naar de klanten en door met de glimlach aan hun wensen te voldoen. We gaan verspilling en overproductie tegen door doordacht op de vraag in te spelen. En omdat we beseffen dat een lekkere en voedzame maaltijd geen ‘dagelijkse kost’ is voor iedereen, steunen we sociale organisaties met hetzelfde kwaliteitsvolle vlees als in onze toonbanken.