Van boekhoudster naar beenhouwster

Vroeg of laat kom je erachter wat je droomjob is. Aurore in Lodelinsart vond de hare bij Renmans, ook al studeerde ze voor iets heel anders. Ze is zeker niet de enige die dacht: dit is niet voor even, maar voor het leven!

 
 

Honger naar meer

"Als studente boekhouding kwam ik solliciteren voor een weekendjob. Ik legde een goede test af, en was in de wolken dat ik mocht starten. Na drie maanden werd dat een contract voor de hele zomer. Ik legde me erop toe de klanten goed te helpen, maar had ook een grote honger naar kennis over vlees en allerlei afgeleide producten: gehakt, brochettes, specialiteiten, worsten,…

 
 

Bestemming

Zo ging het een hele tijd door. Op een zekere dag vraagt de chef of ik interesse heb in de vaste job als verkoopster. Op dat moment zat ik in het tweede jaar hoger onderwijs, maar toch heb ik er niet over getwijfeld. Het was zelfs geen moeilijke beslissing om mijn studies te ruilen voor de beenhouwerij, eerder iets ‘natuurlijks’. Omdat ik had ontdekt wat ik graag wilde doen in het leven.

 

 
 

Doorgroeien

Ik wil graag verder groeien naar adjunct-chef, dus ik probeer zo veel mogelijk taken op mij te nemen en bij te leren. Mijn chef heeft me leren uitbenen, een toonbank beheren, de verschillende stukken rundsvlees herkennen, enzovoort. Alles wat met het houden van een beenhouwerij te maken heeft. Het bedrijf, de collega’s en de klanten zijn de redenen dat ik gelukkig ben in mijn werk."

 
 

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?