Geloof in capaciteiten

Voor veel bedrijven is het niet-hebben van een diploma een reden om iemand te weigeren. Maar als je, zoals David uit Hognoul, laat zien wat je in mars hebt, dan ben je van harte welkom in de Renmans familie.

 

Geen dag hetzelfde

“Mijn enige ‘werkervaring’ was een studentenjob bij Renmans. Je kunt je mijn blijdschap inbeelden toen ik er aan de slag kon als verkoper, en dat was het begin van een loopbaan die me nog geen dag heeft verveeld. Ook al doe je in principe elke dag dezelfde job, toch zijn geen twee dagen hetzelfde.

 

In beweging

Hoe dat komt? Er zijn continu nieuwe producten, de organisatie is voortdurend in beweging, ook op het vlak van materiaal, welzijn op het werk,…  Veel heeft volgens mij ook te maken met de interactie met de klant. Iedereen in het team, verkoper, beenhouwer, adjunct of chef, heeft contact met een diverse klantenkring. Dat maakt een dag sowieso heel afwisselend.

 

 

 

Diploma is niet alles

Voor mij is het geloof van het bedrijf in de competenties en talenten van de mensen doorslaggevend. Ik ben zonder diploma van student tot chef doorgegroeid, puur op basis van motivatie en passie voor het werken met vlees. Als een bedrijf je die mogelijkheden biedt omdat het in je gelooft, dan ben ik trots daarvoor te mogen werken.”

 

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?