Sterk teamwerk

De beenhouwerij is een erg veelzijdig gebeuren. Jens uit Haacht kan ervan meespreken. Hij begon bij ons als jobstudent, maar gaandeweg raakte hij aan de job, het team en de klanten verknocht.

 

Wel en wee

"Na mijn vakantiejob kwam ik vast in dienst, nu sinds een jaar. Ik heb hier geleerd wat het is om in team te werken en sta met plezier en trots in onze winkel. Mijn collega’s zijn veel meer dan ‘mede-werkers’ geworden. Met onze groep hebben we al veel plezier beleefd. Maar ook: in moeilijke periodes, als een collega of familielid ziek wordt, is iedereen er voor elkaar. Dat vind ik mooi.

 

Messcherp

Mijn favoriete bezigheid? Uitbenen, met een stuk karkas werken! Omdat je dan echt nog traditioneel met het mes bezig bent. Of salsa-brochetten maken, dat is een kunst apart om die er perfect te laten uitzien. Of nog: een groot, mooi stuk rosbief versnijden… te veel om op te noemen eigenlijk!

 

Ambitie

Een klant heeft eens gebeld om te bedanken voor de aangename, professionele en vriendelijke bediening, zo'n moment maakt je dag goed. Nu volg ik avondschool beenhouwerij, binnen drie jaar ben ik afgestudeerd. En kan ik hopelijk mijn carrière bij Renmans verder uitbouwen!"

 

 

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?