Op 24 al chef-beenhouwer

Vertrouwen geven, vertrouwen krijgen. Dat is een van de pijlers van de Renmans bedrijfscultuur. Het verklaart meteen waarom onze mensen vaak lang bij ons blijven en waarom we liefst de eigen mensen laten doorgroeien. Getuige Steven in Westmalle.

 
 

Een openbaring

"Toen ik jobstudent werd bij Renmans, gebeurde er iets speciaals. De sfeer in het team, het werken met vlees, de chef z'n passie voor het vak: ik was er echt van onder de indruk. Dat wilde ik ook! Ik zou hoe dan ook beenhouwer worden. Dus nam ik de drastische beslissing om in mijn laatste jaar van het middelbaar nog een leercontract aan te gaan. Niet evident, maar mijn besluit stond vast.

 

 
 

Voor wat hoort wat

Tijdens die opleiding combineerde ik school met werken bij Renmans. Dankzij mijn chef - die mij onder zijn hoede nam en veel tijd in me investeerde - werd ik op jonge leeftijd al adjunct-chef. En nu, op mijn 24ste, heb ik al de leiding over een eigen winkel in Malle! Die verantwoordelijkheid krijgen op jonge leeftijd vind ik fantastisch, en dan doe je dubbel je best om dat vertrouwen te verdienen.

 

 

 
 

Toekomstplan

Zelf wil ik zeker nog doorgroeien naar een grotere winkel of zelfs groepschef, wie weet… Maar voorlopig ben ik ben zeker content. Ik heb hier een kleine, toffe ploeg. We gaan voor elkaar door het vuur. En natuurlijk voor de klant, want daar doe je het uiteindelijk voor: de klant met een glimlach zien vertrekken én terugkomen!”

 

 

 
 
Het verhaal van Steven Ruts