Het atelier

Achter elke winkel bevindt zich het kloppend hart van het Renmans-bedrijf, het atelier. Een eigen beenhouwerij bij elke winkel, is dat echt nodig? Ons antwoord: ja! Omdat wij elke klant op zijn of haar wenken willen bedienen.

 
 
 

Jouw voordeel

Wat onderscheidt Renmans in de wereld van beenhouwerij? Ongetwijfeld het eigen atelier bij elke beenhouwerij. Wat je in de toonbank ziet, komt immers niet kant-en-klaar aangeleverd. In het atelier wordt het vlees meestal rechtstreeks van de slachthuizen en lokale leveranciers – dus zo vers mogelijk - aangeleverd, streng gecontroleerd en versneden.

 

 
 
 

Unieke troeven

Dankzij het eigen atelier kunnen we de klant niet alleen versheid bieden, maar ook vlees naar wens. We versnijden, bereiden of verpakken jouw vlees op de gewenste manier. Ook vlak voor sluitingstijd. We maken hier maatwerk van schotels, brochettes, hamburgers, steaks, worsten… En als een bepaald product niet meer in de toonbank ligt, maken we het nog vlug even klaar.

 
 
 

Prima uitgerust

Traditioneel vakmanschap staat altijd centraal. Dat betekent uiteraard niet dat er geen vooruitgang is. In het atelier vind je zowel hoogstaande apparatuur als het ‘klassieke’ materiaal om vlees uit benen, te hakken en te versnijden. Jongeren worden hier met liefde voor het ambacht opgeleid, onder leiding van een echte chef-beenhouwer. Iemand dag in, dag uit het beste uit zijn team haalt om van elke klant een tevreden klant te maken.