Hamburgerfeestje

Ideaal voor op de grill, de barbecue, jong en oud, winter en zomer… wie houdt er niet van een sappige hamburger op een krokant broodje met groenten? Vraag je beenhouwer om raad voor de perfecte mix & match. Wist je dat we ook de juiste sausjes in huis hebben?

Tips met advies

Om haar vriend Michiel te verrassen met zijn verjaardag, organiseerde Olivia een hamburgerfeestje met een tiental vrienden. Olivia: “Michiel is een echte liefhebber, dus ik wist wel dat ik hem een plezier zou doen met deze verrassing. Maar iedereen heeft wel zijn favoriete soort hamburger. Bij mijn beenhouwer kon ik terecht voor een waaier aan producten op onze grill: mager rundsvlees, sappige varkensburger, kaasburger, bacon- en zelfs kippenburger.”

Versheid troef

“De verkoopster hielp me de juiste producten en hoeveelheid te kiezen voor onze groep. Ze vertelde me dat de hamburgers er meermaals per dag met mager varkensgehakt vers worden gemaakt, zonder bewaarmiddelen. En ik moet zeggen: die versheid, dat proef je duidelijk. Iedereen heeft er echt van gesmuld. Heel handig is trouwens ook dat je de sausjes erbij krijgt.”

Mix & match

De moraal van het verhaal? Met vlees is het zoals met vele andere dingen. Er is zoveel keuze, dat je perfect kan kiezen wat het best bij jou en je levensstijl past. Een brochette met vier stukken van jouw lievelingsvlees? Of liever zes? Met enkel ajuin en groene paprika? Van flinterdunne carpaccio tot vuistdikke côte à l’os: we maken jouw favoriete vlees precies klaar zoals je wil.

Ontdek onze colli hamburger