‘Ons Renmans-verhaal’

Van Oostende tot Aarlen, het ‘Renmans-familiegevoel’ vind je in elke winkel. De beenhouwerij is zo’n beetje een tweede thuis, horen we vaak. En het klopt ook. Als team kunnen we elke uitdaging aan, maar pas als iedereen zich goed voelt. Zoals Marjan en Bart uit Eeklo.

 
 

Goed begonnen… 

Amper 16 en 17 waren ze, Marjan, schoonheidsspecialsite in opleiding en Bart, student slagerij en zaterdaghulp bij Renmans. Inmiddels hebben ze 25 en 28 beenhouwerij-jaren op de teller. Een tijd speelden ze met het idee een eigen zaak te beginnen. “Maar waarom iets veranderen dat eigenlijk zo goed gaat?” besloten Bart en Marjan. 

 
 

Druk is leuk

Marjan: “mijn favoriete periode op het werk is het barbecue- en eindejaarseizoen. Heel druk, maar de sfeer in de winkel is dan geweldig. Iedereen gaat ervoor en klanten zijn in vakantiemodus en goedgezind. Het geeft heel veel voldoening als je de feesten van al die mensen hebt helpen slagen. Als ze daarna terugkomen en je vanuit het hart bedanken, daar doe je het voor!” 

 
 

Werk en privé

“Mijn man Bart is intussen groepschef: er zijn volop kansen voor wie wil werken en ambitie heeft. Ikzelf ben van fulltime naar een 4/5 contract gegaan om een oude droom waar te maken: een eigen dansschool beginnen. Dankzij het flexibele uurrooster kan ik beide perfect combineren. Soms vallen in het leven de stukjes mooi op hun plaats, nietwaar?”