Ambachtelijk vakmanschap

Geen kwaliteit zonder vakmanschap. De chef en zijn adjunct kennen de kneepjes van het vak en geven die door aan de nieuwe generaties. Zo kunnen we de beste kwaliteit bieden én aan alle wensen van de klant voldoen.

 

Meesterlijk bereid

De beenhouwerij is een eeuwenoud ambacht, een kunst die we koesteren. Een stiel die van de ene generatie wordt doorgegeven naar de andere. Zo heeft elke winkel zijn eigen atelier en apparatuur, waar de beenhouwer dagelijks met veel toewijding en zorg vers vlees en specialiteiten bereidt.

 

Een rijke traditie

Al onze beenhouwers genieten een interne opleiding en zijn doordrongen van de unieke Renmans-vakkennis. En alles wat we doen, staat in het teken van klanttevredenheid. Al bijna 40 jaar delen we onze vakkennis met elkaar en met onze klant. Daarbij staat een traditionele service centraal: vers vlees, authentiek vakmanschap en een persoonlijke bediening.

 

Klant centraal

Meer nog, klant is koning bij Renmans. Wij luisteren graag naar je voorkeuren en wensen. Een steak liever dun of extra dik? Wij versnijden hem op maat voor je. Speciale gelegenheid of groot gezelschap? Wij geven advies. Wij staan klaar voor iedere klant en voor iedere vraag. Ook dàt is vakmanschap!