
Lactosevrij

Glutenvrij

Braden in de oven
Kleur de kalkoenbout goudbruin en kruid die voldoende af . Plaats die in een vuurvaste schotel en verder garen gedurende 15 minuten in een voorverwarmde oven aan 250 °C. Verlaag de temperatuur naar 180°C en laat garen gedurende maximum 1 uur.
Voedingswaarden (Meer info)
Op basis van een stuk van ± 100 g | |
---|---|
Energetische waarde (kcal) | 115 kcal |
Energetische waarde (kJ) | 479 kJ |
Vetten | 3.6 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 1.3 g |
Eiwitten | 21 g |
Zout | 0.30 g |
Allergenen (Meer info)
bevat geen van de 14 allergenen (In overeenstemming met de Verordening (EU) Nr. 1169/2011 betreffende de verstrekking van voedselinformatie aan consumenten) volgens receptuur. Kruisbesmetting in de beenhouwerij zelf is nooit volledig uit te sluiten..