Eindejaarsfestijn

Geen eindejaar zonder feest! Met Kerstmis en Nieuwjaar zijn onze medewerkers 200% paraat om onze klanten een (h)eerlijk feest te bezorgen. Van kant-en-klare menu’s tot de klassieke schotels of traditionele kalkoen. Uiteraard mét advies en inspiratie.

 
 
 
 
 
 

Feestelijke stemming

December is dé periode bij uitstek waar je met de hele familie samenkomt rond een lekker gevulde tafel. Bij Renmans is het dan traditioneel alle hens aan dek. Heel druk dus, maar net dan komt de teamspirit naar boven. Bovendien vinden onze medewerkers dit de plezantste tijd van het jaar, want ook de klanten zijn in opperste stemming.

 
 
 
 
 
 

Op maat

“Ik vind het geweldig om de feestbestellingen klaar te maken’, zegt verkoopster Tiny uit Westmalle. “Weten dat je meewerkt aan een geslaagd feest, geeft enorm veel voldoening. Als ze je achteraf daarvoor nog eens extra komen bedanken, is dat de kers op de taart. De schotels kan je volledig naar de voorkeuren en de grootte van je gezelschap laten samenstellen.

 
 
 
 
 
 

Ter plaatse bereid

Bijvoorbeeld een teppanyiaki van gemarineerd varkens-, eenden-, rund-, kalkoenvlees en lamskroontjes. Of een gourmetschotel samengesteld met de beste stukjes vlees en gepaneerde specialiteiten. Alles ter plaatse in ons eigen atelier bereid. Bij fondue kan je kiezen voor gevogelte, varken en rundvlees, aangevuld met een assortiment gehaktballetjes,... Kortom, wij zorgen van a tot z voor een heerlijk en geslaagd feestmaal!”