Smaak en sfeer

Met de handen in het haar voor eindejaar? Relax! Met een feestelijke schotel zoals gourmet of fondue doe je iedereen nog altijd een groot plezier. Ook voor de kinderen is het telkens een feest. Vergeet de voorverpakte eenheidsworst, en ontdek onze schotels uit een waaier van dagverse kwaliteitsproducten. Mét bijgerechten. Belangrijke tip: bestel tijdig!

 

 


 
 
 
 

One stop shop

Fondue of gourmet doe je niet elke dag. Daarom dat het nog altijd zo populair is bij de feesten. Samen vleesjes bakken aan tafel: sfeer en gezelligheid gegarandeerd! Gourmet, fondue, teppanyaki, steengrill, raclette, … nog nooit was het aanbod van schotels zo gevarieerd. Bij Renmans maken we - net zoals in het barbecueseizoen - het verschil door versheid en maatwerk. Ontdek dus zeker onze flexibele formules: net zo veel als je wil, al dan niet gemarineerd, met of zonder bijgerechten, de juiste sausjes... Kortom, makkelijker kan moeilijk!

 

 
 
 
 

Feest voor iedereen

Het aanbod? What you see is what you get. Reken op een mix van vers runds-, varkens-, gevogelte, lam- of kalfsvlees en een variatie van bereide stukjes vlees zoals worstjes, mini-cordon bleus, hamburgers, gehaktballetjes en roulades. Onze duo-schotel voegt er ook wat fijne charcuterie (bacon, spek, hesp) en kaas aan toe. Fondue en gourmet zijn ook telkens weer een feest voor de kinderen. Speciaal voor hen hebben we een aanbod mini-hamburgers, -roulades en -worstjes.

 

 
 
 
 

Smaak op maat

Hou je van de combinatie met kaas, ga dan voor de raclette, met zijn fijne vleeswaren van natuur en gerookt spek, ham, dunne sneetjes varkensgebraad en natuurlijk schijfjes raclettekaas. Steengrill is dan weer ideaal voor de liefhebbers van heel dungesneden vlees van rund, varken, kip, kalkoen en lam. De kleine stukjes vlees teppanyaki schotel tot slot zijn op korte stokjes geprikt, makkelijk voor op de hete plaat en verkrijgbaar met of zonder noedels. Fijne feestdagen en … smakelijk!

 

 

 
 
 
 

 

Fijne Feestdagen!