Terug naar school: supersnelle maaltijdtips

Back to school

Boekentassen uitpakken, huiswerk maken, veel te vertellen… een nieuw schooljaar is altijd hectisch. En dan wil je geen uren in de keuken staan! In een handomdraai een gezonde en lekkere maaltijd op tafel? Renmans heeft alles in het gamma, van dagvers vlees tot supersnelle bereidingen.

Klaar in enkele minuten

Maak het jezelf gemakkelijk met onze balletjes in tomatensaus met puree, chipolata met appelmoes, spaghetti bolognaise, pita colli… en nog zoveel meer. Tip voor een echt gure herfstavond: Tartiflette, een hartverwarmende ovenschotel uit de Franse Haute-Savoie op basis van aardappelen, ui en gerookt spek. Stevig, maar overheerlijk! 

Goed gewokt

Wil je toch zelf aan de slag, dan is de wok ideaal voor een snelle en smakelijke maaltijd. Haal bij Renmans het hele pakket: vers gesneden mager varkens- of kippenvlees, op smaak gebracht met een kruidige marinade. Verkrijgbaar met reeds gekookte noedels, een sojasaus en de fijngesneden wokgroentenmix. 
 

Go Asian

Kakelvers is ook de kip Peking, een typische Chinese wokschotel met malse stukjes kippenvlees en Aziatisch getinte groentjes, overgoten met een zoetzure saus. Eenvoudig op te warmen in een wokpan en hemels in combinatie met noedels of rijst.