Eén grote familie

De Renmans-familie bestaat niet alleen uit medewerkers. Ook als klant hoor je erbij. Want daar gaat het tenslotte allemaal om: service en een tevreden klant. Daarom koos Patrick na een loopbaan als zelfstandige voor Renmans.

 

Goede sfeer

“Ik ben al 38 jaar beenhouwer en heb 6 jaar geleden het zelfstandige leven vaarwel gezegd. Gelukkig vind ik bij Renmans dezelfde kwaliteitseisen als ik zelf altijd nastreefde. Dat laat me toe om nog altijd met evenveel passie te werken. Wat ik zelf niet zou willen eten, wil ik ook niet verkopen. Gelukkig is het aanbod van Renmans kwalitatief, à la minute bereid, dus vers, en gewoon ook heel lekker.”

 

Sterk team

“De sfeer in de winkel zit goed, het is een fantastisch leuk team met een adjunct-chef waarop ik kan rekenen en twee schatten van verkoopsters. Dat straalt ook uit naar de klanten. Want die komen op de eerste plaats. Alles wordt op maat gemaakt. De klanten kunnen met de gekste vragen komen, wij maken het. En doen er graag nog een schepje bovenop.

 

Vaste klanten

“Op speciale dagen, zoals Halloween, kleden we onze winkel in op een sfeervolle manier en zorgen we dat we zelf ook leuke accessoires hebben rond het thema. Dat zorgt voor extra sfeer. Sinds ik hier in het filiaal in Hasselt ben begonnen, zie ik steeds meer vaste klanten terugkomen. De mensen komen niet alleen voor het kwaliteitsvlees, maar ook voor de service, onze persoonlijke aanpak en de leuke sfeer. Vaste klanten spreken we aan met de voornaam en zij ons. We zijn zo’n beetje één grote familie.”