Allergenen

Allergenen: Sesamzaad, Mosterd, Soja, Selderij, Melk (incl. melkeiwit en lactose), Eieren, Glutenbevattende granen (Tarwe, Rogge, Gerst, Haver, Spelt, Kamut)