Allergenen

Allergenen: Eieren, Soja, Selderij, Mosterd, Glutenbevattende granen (Tarwe, Rogge).
Sporen mogelijk: Melk (incl. melkeiwit en lactose), Glutenbevattende granen (Gerst, Haver, Spelt, Kamut)