Een familiebedrijf,
gesneden
op mensenmaat

RENMANS is 100% een familiebedrijf.
Sinds de oprichting in 1978 hebben we het uitgebouwd tot een gezonde onderneming met 402 slagerijen : 299 in België, 11 in het Groot Hertogdom Luxemburg en 92 in Frankrijk, waar we Henri Boucher heten.
Elke dag garanderen wij onze klanten
kwaliteit, versheid en advies. Dat kan omdat onze ruim 4.000 medewerkers de uiterst  strenge interne Renmans-regels nauwgezet in de praktijk omzetten.

Die draaien allemaal om één principe :
respect. Voor mekaar, onze producten
en niet in het minst ons cliënteel. Dat wij daarin slagen bewijst ons almaar groeiende bestand van tevreden medewerkers èn klanten.

STUDENT(eN)

Zaterdagwerk of vakantiejob :
Of u nu in de werkplaats helpt of in de winkel verkoopt, u bent steeds aandachtig en gemotiveerd. U bent vriendelijk, werkt graag in teamverband en past zich makkelijk aan. U krijgt in uw  beenhouwerij een basisopleiding waarin u zal leren hoe onze producten af te werken en te verkopen. In deze opleiding  leert u uw werk goed en op een veilige manier uit te voeren. 

Leerjongen/meisje

U wordt binnen de Renmans ploeg gevormd tot verkoper(ster) of beenhouwer. Een begeleider is verantwoordelijk voor uw opleiding. U gaat  1 tot 2 dagen per week naar school en krijgt de resterende weekdagen een praktijkopleiding op de werkvloer. Wanneer u zich gemotiveerd toont en in positieve zin evolueert maakt  u een grote kans op vast werk bij Renmans.

verkoper (ster)

U houdt ervan klanten te bedienen, bent aandachtig, vriendelijk en gemotiveerd.  Samen met uw collega’s staat u klaar om de presentatie en de verkoop van onze producten te verzorgen.  U krijgt  in uw filiaal een grondige opleiding.  Wij bieden u een aantrekkelijk salaris in een bedrijf dat  oog heeft  voor sociale aspecten. U weet dat onze beenhouwerijen open zijn op zaterdag en dit vormt geen probleem voor u.

Kandidaat-Beenhouwer

Beenhouwer

U bent sociaal en enthousiast. Teamwerk is belangrijk voor u. U wilt uw klanten steeds de beste kwaliteit bieden en voelt zich medeverantwoordelijk voor de resultaten van uw winkel. U krijgt de kans u verder te ontplooien en door te groeien binnen het bedrijf.

Chef-Beenhouwer/Adjunct Chef-Beenhouwer

Wij bieden u een uitdagende functie in een professionele omkadering.  U bent commercieel ingesteld en zal samen met uw team de « Renmans » beenhouwerij uitbaten.  U ontvangt een aantrekkelijk salaris plus premies in functie van de behaalde resultaten.  Ook extra legale voordelen behoren tot uw salaris pakket.